Meer informatie over ons en onze missie is te lezen in het over ons gedeelte.

In 2015 nam ons bedrijf het belangrijke besluit om het potentieel van de houtmarkt te onderzoeken, met name houthandel tussen Nederland, Wit-Rusland en Rusland. 

Onderzoek naar de kwaliteiten van unieke houtsoorten uit Rusland in combinatie met een analyse van het potentieel van de Nederlandse houtmarkt liet ons zien dat alle factoren voor succes aanwezig waren. Dit kwam niet als een grote verrassing, we wisten waar we naar zochten.

Vandaag de dag zijn we er trots op dat wij een gespecialiseerde importeur met een goede reputatie en groeiend netwerk zijn. We werken hard om ons bedrijf als volledig onafhankelijke importeur en distributeur in de Nederland en België op de kaart te zetten.

Wij willen u uitnodigen om een verkenningstocht door onze website te maken, de plek waar u alles kunt vinden over ons en onze missie, het leven en oogsten van hout in Siberië, hoe de omgeving wordt gerespecteerd tijdens het oogsten van hout en natuurlijk veel informatie over de unieke eigenschappen van het hout dat wij importen en de producten die van dit hout gemaakt worden.

Wij behandelen al onze relaties met veel respect, zowel onze afnemers als onze leveranciers. Ondanks de geografische afstand tussen deze partijen werken wij aan het verbinden van mensen en bedrijven op een internationale maar persoonlijke manier, door middel van vriendschappen en het gezamenlijk onderzoeken en ontwikkelen van markten.

Wij zullen nooit acties ondernemen die direct of indirect ondernemen onverantwoordelijk, milieuonvriendelijk, ethisch onverantwoord of ethisch ambivalent zijn. Dat wij deze actie nooit ondernemen is een integraal onderdeel van ons MVO beleid en ons bedrijf, want dergelijke acties staan ver van onze waarden en onze dienstverlening.

 

About Aurelius Trading